субота, 28 жовтня 2017 р.

«Козацькі забави»
Останній день навчання перед осінніми канікулами завершився у Чижиківській ЗОШ весело і емоційно піднесено. Адже після уроків мали змогу позмагатися справжні майбутні козаки, учні 3 і 4 класів, у спортивній грі «Козацькі забави».
Дві команди «Хортиця» і «Чайка» відважно виборювали першість у таких конкурсах: «Вершники», «Стрибки по купинам», «Втеча з полону», «Влучники», «Найсильніший козак», «Переправу перейти», «Вікторина». Команда «Хортиця» проявила кмітливість, коли маленькі козачата стрибали у мішках,  а козачки на швидкість розбирали на окремі купи горох, рис, гречку. Учасники команди «Чайка» здивували журі і всіх глядачів влучність, коли, імітуючи козацьке ядро, влучали у ціль. Усі козаки на відмінно проявили знання з історії у «Вікторині».
Дві команди відважно змагалися, але все ж перемогла команда «Чайка», випередивши «Хортицю» тільки на одне змагання. Переможці отримали нагороді медалі, грамоти і солодкі сюрпризи.

Учитель фізкультури Дацко О.С., яка провела свято, зробила підсумок, що наша пам’ять про славне минуле українського війська повинна завжди підкріплюватися добрими та корисними справами. Ми як і козаки, маємо залишити в житі по собі добрий слід.






Немає коментарів:

Дописати коментар