середа, 22 травня 2019 р.




17 травня у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області відбулося нагородження переможців  міського та обласного етапу Всеукраїнського конкурсу художньої та декоративно – прикладної творчості на протипожежну  та техногенну тематику «Кращий пожежний – це ти обережний».



Конкурс проходив у кілька етапів, під час яких фахове журі визначало найбільш змістовні та креативні роботи. Для участі у обласному етапі відібрали понад 150 творчих робіт, серед яких визначили переможців у 3-х вікових групах.
За результатами оцінювання журі- Гупало Анастасія учениця 6 класу Чижиківської ЗОШ І-ІІІ ст., нагороджена  грамотою за ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та декоративно – прикладної творчості на пожежну та техногенну тематику «Кращий пожежник  - це ти обережний»




Переможці конкурсу завітали на екскурсію до музею пожежної справи Львівщини, де їм провели цікаву екскурсію та розповіли таємничі та захоплюючі випадки з пожежної справи. Школярі дізналися про історію становлення відважної професії вогнеборця та оглянули пожежно-рятувальне оснащення.




Немає коментарів:

Дописати коментар