четвер, 28 травня 2020 р.

Батьки першокласників вітають випускників та вчителів з закінченням навчального року!
Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!
Від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника!
Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє.
Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих.
Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України.
Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на вчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.
Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовідда ну працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Ба жаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!
Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Немає коментарів:

Дописати коментар